Vigil Spend

Smazat účet Vigil Spend

Naposledy aktualizováno 12. září 2026

V aplikaci

Otevřete Vigil Spend, přejděte do Nastavení, zvolte Smazat účet a potvrďte smazání. Tím trvale smažete účet Vigil Spend i související záznamy účtu na serveru. V Nastavení můžete také vymazat finanční data uložená místně ve vašem zařízení.

Pokud se do aplikace nemůžete dostat

Napište z e-mailové adresy účtu na support@vigilspend.com a požádejte o smazání účtu. Neposílejte heslo ani platební údaje.

Stáhnout aplikaci